Coșul meu

Ai o întrebare? Sună la: +40767512063

Livrare gratuită la comenzi de peste 250 lei

Politică de livrare si anulare comandă

Program de lucru, livrari, termene

  •   Produsele disponibile in magazinul online pot fi livrate fizic (prin curier).
  •   Termenul de livrare pentru produsele fizice este de 2-3 zile lucratoare din momentul confirmarii livrarii.
  •   Livrarile fizice se efectueaza door to door, prin curierat rapid.

         Pot exista intarzieri fata de termenul de livrare stabilit in momentul confirmarii comenzii; in acest caz administratorul nu isi asuma nici o raspundere in numele firmelor de curierat.

 

Stocuri, Garantii, Returnare

         Produsele sunt disponibile in stoc dar pot exista situatii de out of stock (stoc zero) pentru cele cu miscare lenta. In functie de solicitari, se asigura refacerea stocurilor. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens.

         Produse cu livrare fizica (prin curier) sunt originale importate din USA, cu termen de valabilitate scris pe ambalaj și factură fiscală.

 

Dreptul de returnare 

         Conform legislatiei in vigoare (OUG 34/2014 completata de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art 12, pct a) si Directiva 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite, acestea NU mai pot fi returnate.

 

 

 

Comandă cu livrare gratis

Pentru comenzi peste 250 lei

Garanția gustului autentic

Îți livrăm doar produse originale!

Livrare oriunde în țară

Livrăm prin curier la ușa casei tale

Plăți securizate 100%

Plătești în siguranță cu cardul